Annemiek

De bedenker en (mede-) eigenaresse van 44&More. Verantwoordeijk voor inkoop, marketing en automatisering. Naast mode nog actief als manager in de IT… een vreemde combi, maar het werkt….

Lida

Lida heeft vele jaren ervaring in de mode. Eerst zelfs als ondernemer, maar nu al vele jaren bij 44&More. Onze vliegende keep die zich in alle winkels thuisvoelt!

Lida is een verwoed hobby-kok en dat kan ze ook fantastisch. Dol op gezelligheid en feestjes. 

Marian

Marian heeft ook haar sporen in de mode meer dan verdiend. Het liefst altijd in de plus size mode… Uit ervaring weet ze dat het werken met onze klanten het leukst is. Marian werkt in de winkels Zoetermeer en Sassenheim, maar is ook een bekend model, bij shows en modeflitsen.

Grootmoeder van een heerlijke kleinzoon, waar ze erg van geniet. Zoetermeerse in hart en nieren.

Marianne

Marianne is de vaste waarde in Aalsmeer… Toen de winkel in Aalsmeer geopend werd, was zij de eerste medewerkster en dat is zo gebleven.. ook als de winkel van eigenaar wisselde. Bekend gezicht in Aalsmeer, actief in het gemeenschapsleven en de kerk. Zij maakt dat de winkel vaak meer voelt als gezellig trefpunt.

Ria

Ria.. altijd in de mode actief.. en vanaf de eerste dag bij 44&More. Voor velen het gezicht van de winkel in Zoetermeer. Altijd bezig, altijd druk. Oma van een prachtige peuter, liefhebster van haar 4 katten. Rotterdamse in hart en nieren.. tja.. 

Richard

Richard is (mede-)eigenaar van 44&More en letterlijk de drijvende kracht achter de winkels. Dagelijks te vinden in elk van de winkels. Zorgt voor een vlekkeloos draaiend team, aanvulling van alle items, de winkels etc. Zonder onze “Chef logistiek” geen 44&More. Ook niet te beroerd om mee te werken op de vloer al zal hij daarin altijd discreet en voorkomend zijn…

Boris

Het geheime wapen van Zoetermeer… onze Boris(-je). Meestal in de winkel.. Als hij je eenmaal kent, je grootste vriend. Stoere verscheurder van postbodes en bezorgers…. 

Algemene adresgegevens:

44 & More BV | Dorpsstraat 153b, 2712 AG  Zoetermeer | KVK 58455698 | info@44andmore.nl

privacyverklaring