Over ons

Wie zitten er achter de winkels van 44&More: 

In 2011 besloten wij – Richard en Annemiek van de Laak – om een lang gekoesterde wens te vervullen: een eigen winkel. Misschien niet de meest voor de hand liggende stap om op het hoogtepunt van de recessie een eigen “stenen” modewinkel te starten. Recessie en internet als hinderpalen.

11 februari 2012 openden we de deuren van onze winkel in Zoetermeer. We ontdekten dat de praktijk van onze droom net zo leuk was als we gehoopt hadden. In 2013 volgde de winkel in Aalsmeer en dat was ook weer even spannend. Augustus 2015 voegden we daar de winkel in Sassenheim aan toe; daarmee is ons ‘super-trio’ compleet,

Ik, Annemiek, zit zelf midden in de doelgroep. Nu kan ik bewijzen dat iedereen met een volfiguur een fantastische modieuze vrouw kan zijn. Vrouwen die bij ons shoppen zijn tevreden met zichzelf.

Kleding met de juiste pasvorm, voor elke smaak en gelegenheid.

Hou van je rondingen! Benadruk waar je trots op bent! Onze collectie is geschikt voor elk figuur, of je nu wel of niet een volle boezem koestert, misschien worstelt met dikke billen of juist een buikje. Wij weten hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Niet voor niets is ons motto: Lief voor vol!

 

Onze Merken

44 & More kiest voor merken die zich richten op de volle vrouw. Merken die begrijpen dat een vol figuur meer vraagt dan het uitvergroten van een patroon. We kiezen voor kwaliteit, maar we eisen daarbij ook een vlotte stijl, modieus en eigentijds. Merken als Doris Streich, KjBrand, DonnaDay, Adia, Stark, Chalou en Sempre Piu vormen de ruggegraat van onze collecties. Deze vullen we aan met het mooiste dat we kiezen uit andere merken.

King Size Babes

Samen met Ariane Brouwer, willen we het merk King Size Babes, weer in haar volle glorie laten herleven. Een merk dat legendarisch was, maar helaas door omstandigheden een aantal jaren verdwenen was. Nu maakt het merk een come-back, exclusief voor 44 and More

Algemene adresgegevens:

44 & More BV | Dorpsstraat 153b, 2712 AG  Zoetermeer | KVK 58455698 | info@44andmore.nl

privacyverklaring