VERHUIZEN IN AALSMEER

Geplaatst door op mei 3, 2015 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor VERHUIZEN IN AALSMEER

Het duurt nog even, maar het gaat gebeuren…. 44 & More Aalsmeer gaat verhuizen. Bijna 2 jaar nadat BeauGrandes 44 and More werd is het tijd voor een ruimere jas.

In onze huidge winkel moest het nodige gebeuren: de zonwering moest echt vervangen. Dat was duidelijk. De verlichting was niet meer optimaal. Lampjes vervangen gaat niet meer, ze blijven stuk gaan. Nee.. er moet echt nieuwe verlichting in. Tja.. en als je alle lampen er af moet halen, dan moet je ook het plafond doen.

Nou ja, je begrijpt het al, de vloer, de verwarming, de airco (of juist het ontbreken daarvan)… er stond op eens van alles op onze verlanglijst. Daarmee stond opeens de weg open om ook over andere mogelijkheden na te denken en ja wel…. Het is verhuizen geworden. Aan het einde van de zomer gaan we verhuizen… Maar lieve klanten schrik niet, we schuiven maar 5 huisnummers op…. We gaan van nr 26 in de Zijdstraat naar nr 21. We steken het pleintje over en nemen onze intrek in de voormalige schoenenwinkel Heij..Groter, vierkanter, meer opslag…. En alle gelegenheid om alle wensen die we hebben te vervullen.

Wordt alles nieuw…. Nee hoor, de belangrijkste dingen blijven gewoon:

  • Ons team (Barbara, Marianne, Lida, Ria, Marian…) Ze gaan gewoon mee,
  • Onze merken… verhuizen we gewoon
  • Onze stamtafel… maken we wat groter, zodat er nog meer ruimte is voor een goed gesprek, een eerlijk advies, of gewoon een bakkie,
  • Onze fameuze koffie.. gaat gewoon mee.

IMG-20150428-WA0000 IMG-20150429-WA0000Dus… we hopen dat het aller, allerbelangrijkste, jullie, onze klanten lekker met ons mee verhuizen. We hebben er alle vertrouwen in.

De komende maanden houden we je hoogte van het wel en wee en zullen we je af en toe een sneak preview geven.