Even voorstellen

Wie staan er achter de winkels van 44&More: 

In 2011 besloten wij – Richard en Annemiek van de Laak – om een lang gekoesterde wens te vervullen: een eigen winkel. Misschien niet de meest voor de hand liggende stap om op het hoogtepunt van de recessie een eigen winkel te starten en dan ook nog in de mode. Recessie en internet als hinderpalen. Maar toch we geloofden erin. En… tot nu toe met succes.

11 februari 2012 openden we de deuren van onze winkel in Zoetermeer. De collectie bleek gelukkig helemaal in de smaak te vallen. En wij ontdekten dat de praktijk van onze droom net zo leuk was als we gehoopt hadden. In augustus 2013 volgde de winkel in Aalsmeer en dat was ook weer even spannend. Augustus 2015 voegden we daar de winkel in Sassenheim aan toe; daarmee is ons ‘super-trio’ compleet,

Ik, Annemiek, zit zelf midden in de doelgroep. Nu kan ik bewijzen dat iedereen met een volfiguur een fantastische modieuze vrouw kan zijn. Vrouwen die bij ons shoppen zijn tevreden met zichzelf. Hou van je rondingen! Benadruk waar je trots op bent! Onze collectie is geschikt voor elk figuur, of je nu wel of niet een volle boezem koestert, misschien worstelt met dikke billen of juist een buikje. Wij weten hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Richard is de drijvende kracht achter de winkels en vaak zelf aanwezig in een van de vestigingen. Hij zorgt voor de logistiek, de administratie, PR, inboeken collectie, kwaliteitscontrole, enz…

Wij houden van stijl en kleur. Van stijlvol klassiek, tot chique sportief, modern, tikje uitdagend en alles wat daartussen zit. Mooie kleuren, uitstekende kwaliteit en uiteraard de perfecte pasvorm.

Passion for fashion, is wat ons drijft, net als de meiden die dagelijks onze klanten adviseren.