King Size Babes

King Size Babes is terug.. exclusief bij 44&More. We beginnen voorzichtig met een paar modelen maar langzaam zullen we een volledige collectie opbouwen! Nieuwe modellen, oude bekenden, maar altijd met de schwung en durf waar King Size Babes bekend mee werd.

Jurk Anthony

Ariane showt hier zelf de jurk Anthony. Kenmerkend voor deze jurk zijn de leuke steekzakjes op de borst. 

De pasvorm is een goede a-lijn, die boven erg mooi aansluit. Gecombineerd met een vrouwelijke lengte is dit een superjurk.

De capuchon en de sportstrepen zorgen voor de sportieve twist. Te dragen met een broek maar ook met legging of blote benen. Gemaakt van de beste kwaliteit Travelstof.

Jurk /top sporty

Deze geweldige spaghetti top/jurk hebben we uitgevoerd in lekker felroze! Voor de meid met lef. Fantastisch onder het King Size Babes vest Ata, maar ook heerlijk hoogzomers los te dragen.

Precies de goede pasvorm, de juiste stof en een puike lengte

Vest Ata

Hier draagt Ariane het vest Ata. Een lang vest met een deelbare rits. De voorzijde is prachitg uitgewerkt met siernaden

De pasvorm is een goede a-lijn, die boven erg mooi aansluit. Een vest waar je alle kanten mee op kunt. 

Ook weer gemaakt van de beste kwaliteit Travelstof.

jurk jacqueline 

Lekker zomers jurkje met een kapmouwtje. Prachtige halslijn waardoor een vrouwelijk aantrekkelijk decollete getoond wordt. Precies goed… 

Ook dit is zo’n bekende topper uit de King Size Babes lijn. Iedere King Size Babes fan herkent de Jacqueline. Deze keer in mooi zwart, maar komt zeker nog in andere kleuren terug.