Beoordelingen

Beoordelingen

Een selectie uit de beoordelingen die we ontvingen:

Geschreven door Conny Douven, 18 april om 7:20

mooie kleuren en modellen

Wat een leuke kleding zie ik hier voorbij komen! Is deze kleding alleen in winkels kopen of ook op bestelling?

Geschreven door ‎Bertine Schroder‎ , 23 februari ·2016
Het is zeker prachtig! Maar dat geldt voor al jullie producten. Ik geniet er weer van. Vorige week in Aalsmeer weer zulke mooie spullen gekocht! Je voelt je daarna echt weer vrouw! En wat geven jullie een geweldige service. Jullie zijn een TOP winkel.

 Geschreven door: PRosmalen, 3. juli, 2014

Leuke winkels, leuk personeel en je wordt goedgeholpen.

Ik kom zeker terug!

Groetjes, Petra

 

Geschreven door: JC, 9. feb, 2014

Een fijnnen zaak en je wordt er goed geholpen.

 

Geschreven door: Corrie Hewitt,

Wat een leuk idee zo een gezellige kaart op je verjaardag.

 

Geschreven door: Marina de Vos, 3. aug, 2013

44 and more is voor mij een verademing! De hartelijke ontvangst, zeer behulpzaam personeel dat echt geïnteresseerd is.

 

Geschreven door: Diana Louter, 1. jul, 2013

Is het nog niet mogelijk om iets online te kopen? Ik zie ook nergens prijzen vermeld. Zonder auto is het lastig.

 

Geschreven door: Annemiek Bergsma, 29. jun, 2013

Altijd gezellig bij mijn naamgenoot en bijna buurvrouw! Regelmatig koop ik bij Annemiek een leuke outfit

 

Geschreven door: Corrie , 17. jun, 2013

Heb kortgeleden mijn zomergarderobe aangevuld; heb gelukkig een niet al te grote maat, maar zelfs voor mij is er ruime keuze

 

Geschreven door: Maria, 21. okt, 2012

Werd fijn geholpen; niet opdringerig maar wel behulpzaam. Ben al een paar keer heel goed geslaagd. Dus zeker tot de volgende keer!

 

Geschreven door: coby, 29. jul, 2012

Goed geholpen zaterdag. Leuk geslaagd. Kom zeker kijken als de najaarscollectie<br/> binnen is…

 

Geschreven door: Nel Tjepkema-Hendrikse, 23. feb, 2012

Eindelijk weer een modezaak voor grote maten, dat werd tijd!

 

Geschreven door: Yvonne de Goede, 9. feb, 2012

leuk hoor! Ik hoop dat ik bij jullie WEL de leuke kleding vindt. Moet nu heel vaak ver reizen om iets leuks te vinden!